Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie.
Volledig scherm
Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie. © Photo News

Glunderende Ivan De Witte en Michel Louwagie in koor: “Hein is hier thuis”

AA GentNa zeven jaar is ‘t nog eens prijs voor AA Gent. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie gaan voor het achtste jaar op rij Europa in, en blonken van trots. En het contract van Hein Vanhaezebrouck in de Ghelamco Arena? “Het is onze bedoeling met hem door te gaan.”

5 reacties

  • Erwin de Proft

    2 jaar geleden
    Dit artikel gaat over Hein. En toch lukt het Albert weer om er het grote Club Brugge bij te betrekken. Uw bewondering voor Club, moet wel enorm zijn jongen.
  • Stefi Moens

    2 jaar geleden
    Onze Albert heeft toch een serieuze Brugge-fetish hoor, en dat voor een Anderlecht “supporter”. AA Gent was de enige verdiende winnaar op basis van de wedstrijd & de loting doorheen de beker. Union zou de enige verdiende kampioen zijn, net zoals Club dat vorig seizoen ook was ondanks opmars Genk in PO, maar Brugge haalt ook voor de eerste keer voordeel uit de halvering, dus wie weet?
  • ka Van der Linden

    2 jaar geleden
    HVH zou beter andere oorden opzoeken. Als Dewitte en zijn assistent L. hem nu zo bejubelen, zo gaan ze Hein afkraken als het wat minder loopt.
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Behoudt inderdaad Hein aan het roer maar weet ook dat een ploeg zonder Odjidja maar met Kums en Bezus een meerwaarde is ! Zet dus Odjidja op de transferlijst en dan maar hopen dat er een ploeg te vinden is die hem wil kopen !
  • valerie blancquaert

    2 jaar geleden
    Proficiat, maar club Brugge gaat al 20 jaar na elkaar Europa in , wat is daar zo speciaal aan 8 jaar na elkaar Europa in ?