Dinsdag vertrekt Sven Ornelis op Zaventem naar een voor de Joe-luisteraars - en voor z’n radiocollega Anke Buckinx - geheime bestemming.
Volledig scherm
PREMIUM
Dinsdag vertrekt Sven Ornelis op Zaventem naar een voor de Joe-luisteraars - en voor z’n radiocollega Anke Buckinx - geheime bestemming. © Photo News

Sven Ornelis maakt radio vanop geheime bestemming met enkel een laptop: “Da’s echt crazy: een wonder van techniek”

ShowbizzIk ga op reis en ik neem mee... een laptop. Meer heeft radiomaker Sven Ornelis (48) niet nodig voor een nieuwe stunt: de volgende twee weken zal hij de ochtendshow voor Joe elke dag presenteren op een nieuwe, geheime reisbestemming. “Zelfs vanuit een taxi kan je nu professionele radio maken”, doet hij de nieuwe manier van werken uit de doeken. Een groot contrast met het verleden. “Laat ons wel wezen: vroeger was veel in scène gezet.”

3 reacties

  • Dirk De Buyst

    2 jaar geleden
    Ik hoor Martin Heylen in een praatprogramma nog roepen:”Onze auto wassen met drinkwater, waar zijn we mee bezig?!” Martin zag er zelf geen graten in om de halve wereld rond te vliegen om ergens aan te bellen:”Wij zijn van de televisie, we komen eens kijken.”
  • Lisette Troch

    2 jaar geleden
    En morgen ons de les komen spellen dat onze ecologische voetafdruk te groot is ! Is dit echt nodig ? Wat is de meerwaarde hiervan ? Is misschien een manier om goedkoop de wereld rond te reizen !?
  • Eric Langley

    2 jaar geleden
    Via een laptop dit op afstand doen is de dag van vandaag echt niet nieuw of verbazend. Misschien wat gemist dat veel mensen hun werk de dag van vandaag op afstand doen, zolang je een Internet verbindig hebt.