‘Blind Getrouwd’-koppel Winnie en Jonah verwacht kindje: “We konden het nog net tegen papa vertellen”

In september zijn Winnie Bogaerts (29) en Jonah Hulselmans (33) drie jaar getrouwd, én verwachten ze hun eerste kindje. Het koppel vertelt in Story dat ze nooit hadden verwacht dat het zo snel zou gaan, maar ze zijn heel blij.

ED

“Ik ben nu zeventien weken zwanger en alles verloopt goed”, vertelt Winnie. Het koppel besloot nog niet zo lang geleden aan kinderen te beginnen. “We wisten niet dat het zo snel zou gaan. We hadden net zware verbouwingen achter de rug en zouden nog eventjes genieten met ons tweetjes.” Winnie en Jonah hoopten nog enkele verre reizen te maken, maar dat zal dus voor later zijn.

De ziekte van Winnies vader deed het Blind Getrouwd-koppel nadenken. Hij stierf begin dit jaar op zijn zestigste aan de gevolgen van beenmergkanker. “We hebben hem het nieuws nog net kunnen vertellen. Daar ben ik blij om. Hij reageerde heel geëmotioneerd en blij, maar tegelijk besefte hij dat hij ons kind nooit zou zien…”

Winnie en Jonah waren te zien in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd, dat in 2020 uitgezonden werd. Ze waren het enige koppel van hun seizoen dat het experiment doorstond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER