Van badkamers en keukens tot radiatoren, verlichting of ruwe balken en bakstenen... Op deze sites vind je massa's materialen in goede staat voor een prikje.
Volledig scherm
PREMIUM
Van badkamers en keukens tot radiatoren, verlichting of ruwe balken en bakstenen... Op deze sites vind je massa's materialen in goede staat voor een prikje. © Troostwijk Auctions

Bespaar tienduizenden euro’s door op deze 7 sites bouwmaterialen of spullen voor je interieur te kopen

Bouwen en renoveren wordt alsmaar duurder, maar wie het slim aanpakt, kan zeker enkele tienduizenden euro’s besparen.  Zelf de handen uit de mouwen steken hoort daarbij, maar ook gericht zoeken op veilingsites en in outletwinkels. Het vraagt natuurlijk extra werk en vaak ook veel geduld, maar als je op het juiste moment kunt toeslaan, loont dat zeker de moeite. Met deze zeven sites helpen we om jouw budget fors in te krimpen.

10 reacties

  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Waar zijn die goedkopere warenhuizen dat sommigen steeds beweren? Ik vind die niet. Zelfs in promo moet je nog uitkijken of je betaalt meer dan hier in België. Hier in de plaatselijke warenhuizen lopen meer nederlanders dan belgen. Gewone bouwmaterialen betaal je ook in Nederland een pak meer dan in België. Nederlandse collega's die aant bouwen/verbouwen zijn komen in België hun materiaal kopen. Waarom komen die nederlanders hier hun inkopen doen als het hier duurder is?
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Als je graag een vintage kraan ziet (nog altijd de beste kranen, waar je moet aan draaien), laat dan al die degelijke huizen (met een ziel) uit de vorige eeuw staan, aub. Stop de afbraak van kwaliteitsvol materiaal, voor niets anders dan voor de commercie. Bovendien is er altijd een nijpend tekort aan bouwvakkers. Dus met minder afbraak en minder nodeloze nieuwbouw, zou dat probleem van te weinig bouwvakkers, sterk verminderen.
  • Emi Hergersberg

    2 jaar geleden
    Naast alle reguliere belastingen betalen we als BTW bijna 1/4 lucht bij iedere aankoop of voor elk gebruik. Ik ga alvast water besparen met de installatie van een droogtoilet :-)
  • jo vissenaeken

    2 jaar geleden
    Met veilingsites moet men goed oppassen. Maar sanitair in Duitsland helft goedkoper als hier. Nederland ook bijna helft goedkoper als hier. Eigenlijk is het overal goedkoper dan in België. Omdat hier de staat op alles moet kunnen pikken!
  • carla de coussemaecker

    2 jaar geleden
    Wij kopen sedert de Euro alles in Nederland, Duitsland of via internet. Garantie is Europees. Tot 50% goedkoper.