“Drama” voor Béa in ‘Blind Gekocht’: “Ze hebben 100.000 euro meer nodig”

Een huis vinden voor Celine en Florian leek aanvankelijk een van de makkelijkere opdrachten voor Béa in het nieuwe seizoen van Blind Gekocht, maar dat valt tegen. Leuven blijkt zo duur dat zelfs 380.000 euro verre van genoeg is voor een instapklaar huis met tuin.

ED

LEES OOK. Voor één keer geen onrealistische eisen: Yellow Tiger Celine Van Gestel geeft haar spaargeld uit handen in ‘Blind gekocht’

Yellow Tiger Celine en haar vriend Florian in (de regio van) Leuven kopen en hebben een budget van 380.000 euro. Hun eisenpakket is opvallend klein tegenover dat van andere Blind Gekocht-duo’s: twee slaapkamers en een tuin. En toch moet Béa vaststellen dat het niet zal lukken.

“Ik heb het hélemaal onderschat”, zegt een moe gezochte Béa. “Het probleem is Leuven, de duurste centrumstad om te kopen. Het is onwaarschijnlijk. Als ze willen vasthouden aan die region, heb ik 100.000 euro meer nodig.”

Béa en Jani zien zich genoodzaakt om het koppel voor een keuze te stellen. Ofwel leggen ze zich erbij neer dat ze niet in Leuven zullen wonen, maar in een kleinere stad in de omgeving, ofwel toveren ze nog 100.000 euro uit hun hoed.

Blind Gekocht, donderdag om 20.40 uur op Play4.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER