Stefaan De Clerck, Proximus-voorzitter en oud-politicus voor CD&V.
Volledig scherm
Stefaan De Clerck, Proximus-voorzitter en oud-politicus voor CD&V. © Photo News

Voorzitter Stefaan De Clerck: “Raad van bestuur Proximus kan kleiner”

Proximus kan eigenlijk met een kleinere raad van bestuur werken. Dat heeft voorzitter Stefaan De Clerck (70) gezegd op de aandeelhoudersvergadering van het telecombedrijf. “Maar dan moeten we de meerderheidsaandeelhouder mee krijgen”, zei hij.

15 reacties

  • Eddy Jans

    2 jaar geleden
    Dat is natuurlijk makkelijk praten nadat je eigen mandaat verlengd werd tot 2025 en daarvoor zelfs stiekem de leeftijdsgrens afgeschaft werd. Op die manier zorgde hij eerst goed voor zichzelf. Ook na zijn politieke carrière blijft een Cd&v -er een tsjeef. Zoals vele politici luister naar mijn woorden en kijk niet naar mijn daden.
  • Miguel Leboucq

    2 jaar geleden
    Ah, nog zo'n graaier die een vetbetaalde postje gekregen heeft of moet hij als gepensioneerde bijklussen omdat hij met zijn pensioen van ex minister niet meer rondkomt?
  • erwin veltjen

    2 jaar geleden
    Idd Declerck eerst u al buiten smijten eerst gebeld van de burger verbranden en dan er nog een mooi postje er boven op krijgen
  • herbots ivo

    2 jaar geleden
    ook nog zo ene profiteur zoals vele van zijn vriendjes
  • Johny vanderlinden

    2 jaar geleden
    Op 70 jaar mag je het aan een ander laten Stefaan, en uw vrienden mag je ook meenemen, wat doen die politiekers daar, ze kennen niets en ze kunnen niets, als ze minister waren wisten ze het ook niet, laat het voor een ander, misschien win je er nog één stem mee.