Remco Evenepoel reed in dienst van Julian Alaphilippe, die vierde werd: “Ik heb met plezier geknecht. Helaas zat winnen er niet in”

WielrennenBij Quick.Step-Alpha Vinyl lag de hoop bij Julian Alaphilippe, maar de Fransman strandde op een vierde plaats. Remco Evenepoel reed in dienst: “Ik denk dat we de perfecte koers reden, alleen zat winnen er niet in.”

7 reacties

  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Ik vraag mij af wat Remco voor zijn kopman heeft moeten doen, als een renner van meer dan 40 jaar tweede word wat hebben die supers dan gedaan?
  • Jean-Marie De Moor

    2 jaar geleden
    Glenn Wouters, het valt me ook op dat DSM minder sterk is. Ge ziet wel nen enkeling maar geen ploeg
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Bij QST rijden er veel nationaliteiten die regelmatig een wedstrijd winnen . Alleen de Belgen laten het afweten met uitzondering van Evenepoel die voor een paar zeges zorgde de laatste jaren . Laat ons eerlijk zijn , Wat ben je met een Declercq die 150 km aan de kop sleurt en dan telkens als een pudding in elkaar zakt , idem voor Lampaert en Vansevenant . Deveneyns was dan wel een uitstekende helper die ook nog een rit kon winnen .
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    In Luik mag hij zijn eigen kans gaan denk ik Julian is dit jaar net iets minder die gaat lossen op de laatste klim denk ik.
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Iedereen kijkt naat QS maar ga eens na hoeveel koersen ze al gewonnen hebben dit jaar, en hoeveel koersen Astana of DSM al gewonnen hebben. Bij DSM kijken we niet naar de dames want daar heeft Wiebes de meubelen al serieus kunnen redden.