DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Hoogspanning op de boerderij van boer Garry: “Op deze manier maakt Barbara het mij wel gemakkelijk”

TVDe druk zit op de ketel op de boerderij van Garry (46) in ‘Boer zkt Vrouw’. Vooral Barbara (49) heeft het steeds moeilijker met de aandacht die Els (44) krijgt. “Barbara gedraagt zich helemaal anders dan in het begin”, aldus Garry. In een gesprek over zijn drie uitverkoren dames licht hij toe wie nog kans maakt, en vertelt Els ons over de donkere periode die ze achter de rug heeft. “Gelukkig kreeg ik bijstand van een politiepsycholoog.”

9 reacties

  • Marc Schepens

    2 jaar geleden
    Toevallig worden door de boeren telkens de knapste gekozen ook bij de Nederlands tv.
  • Cesar Berth

    2 jaar geleden
    Een gevoel kan je niet tegen houden. Als de klik er is moet je er voor gaan. Gevoelens kan je niet tegen houden.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Waar de mensen zich allemaal mee bezig houden ? Dit is een soort van goedkoop voyeurisme.
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    het is toch normaal dat je niet alleen je hart volgt maar ook het totaal pakketje bekijkt karakter gevoelens je goed voelen toekomst die je verder wil uitbouwen enz;; enz,, hij is op een leeftijd en dat zijn ze alledrie gekomen waar je verder denkt dan de verpakking alleen , als er 3 overblijven weet je dat je sowieso 2 vrouwen gaat kwetsen of je dat nu wil of niet ,zeker als er verliefdheid in het spel is ,maar dat is nu eenmaal het leven
  • caro carolynn

    2 jaar geleden
    In de eerste aflevering heeft hij Barbara dan ook gezegd dat zij zijn favoriet was..zij lijkt mij nochtans het beste bij Garry passen. Is mijn mening..hij kiest nu voor Els….we zien wel zeker !?