Igor De Camargo (rechts) en Kevin Nzuzi vieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Igor De Camargo (rechts) en Kevin Nzuzi vieren. © Photo News

In zeven jaar tijd uit de krochten van het Belgische voetbal naar 1A? Het succesverhaal achter RWDM: “Natuurlijk zijn we er klaar voor”

Belgisch voetbalKrijgen we drie Brusselse clubs in 1A volgend jaar? Die kans is reëel. RWDM speelt twee barrageduels tegen Seraing. Zaterdag deel één in het Edmond Machtensstadion – de plek die voetbal in Molenbeek doet herleven. Een impressie.

10 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Binnenkort kunnen we zoals in het amateurvoetbal met een competitieformat starten voor enkel Vlaams, Waalse en Brusselse clubs. De 3 gewestelijke kampioenen spelen dan op het eind Champuons' Play Offs om te bepalen wie Belgisch kampioen wordt.
  • Heinz Rumes

    2 jaar geleden
    Binnenkort kan ook de voetbalbond gesplitst worden in Vlaamse, Waalse en Brusselse liga, dan kan het kampioenschap nadien gespeeld worden door de winnaars van deze verschillende liga, dus weer een paar matskes meer en extra inkomsten voor de clubs en uiteraard voor de spelers die, volgens hen, nog niet genoeg verdienen en teveel belastingen moeten betalen, sport komt waarschijnlijk op de 3 de plaats.
  • Peggy Vandekeybus

    2 jaar geleden
    RWDM is dus ook een ploeg zoals Beerschot. Ploegen ge(misbruiken) om toch in leven te blijven. Weg met die handel
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Hopelijk stijgen ze en volgend jaar kampioen in 1A zoals hun gouwgenoten.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Hopelijk zakt Seraing naar 1B. Zo een ploeg kunnen we missen in 1A. Kom op RWDM doe jullie best.