Ongeval op E313

© Archiefbeeld

De E313 is weer vrijgegeven in de richting van Lummen na een verkeersongeval met twee personenwagens ter hoogte van Tessenderlo.

Wim Verhaert

"Omstreeks 13.30 uur zijn twee vrachtwagens betrokken geraakt bij een ongeval op deE314 ter hoogte van Heusden-Zolder", zegt woordvoerder Peter Bruyninckx. Een chauffeur werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

De E313 was helemaal versperd in de richting van Nederland en het verkeer moest de snelweg verlaten via uitrit 27 (Zolder-Circuit) en een calamiteitenroute volgen tot oprit 28 (Heusden-Zolder). De rijbaan werd omstreeks 15 uur vrijgegegeven.

Na het ongeval was het aanschuiven geblazen op de E314 vanaf Lummen en op de E313. In de staart van die file is op de E313 rond 14.40 uur een ongeval met twee personenwagens gebeurd ter hoogte van Tessenderlo. Daarbij is een persoon lichtgewond geraakt. De rijbaan was er helemaal versperd in de richting van Lummen, maar werd inmiddels weer vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen