© Wim Hendrix

Racehelm van Max Verstappen tussen hippe zonnebrillen in Nationalestraat

Fans van Formule 1-rijder Max Verstappen kunnen sinds kort hun hartje ophalen in een nieuwe zonnebrilwinkel in de Nationalestraat in Antwerpen: Bull’s Eye. De zaakvoerder is vastbesloten om zijn hippe zonnebrillen in de Belgische markt te plaatsen.

koen de beuckeleer

© Wim Hendrix

Op de hoek van de Nationalestraat en de Sint-Antoniusstraat opende recent een nieuwe zonnebrilwinkel de deuren. Tegenover kapsalon De Cliënt kunnen brillenliefhebbers en opticiens voortaan terecht bij Bull’s Eye. De enige Belgische winkel en verdeler van het merk Red Bull Racing Eyewear. In Nederland stootte dat merk, mede dankzij de populariteit van Formule 1-rijder Max Verstappen, in drie jaar tijd door naar de top drie van meest populaire zonnebrilmerken. In België verloopt de opmars vooralsnog iets moeizamer.

Racehelm Max Verstappen

Op maandag 27 maart organiseert de zonnebrillenwinkel een officieel openingsmoment. Tegen dan moet de winkel helemaal zijn ingericht. Eyecatcher wordt de racehelm die Max Verstappen heeft gedragen op het circuit van Spa-Francorchamps.

“We plaatsen nog andere gesigneerde attributen van Max Verstappen in de winkel, maar gaan op termijn breder dan enkel het racegebeuren”, zegt van Swoll. “Red Bull engageert zich momenteel in 47 extreme sporten, die we in de toekomst allemaal in the picture willen zetten. Daarom zal de naam van het zonnebrillenmerk veranderen van Red Bull Racing Eyewear naar Red Bull Spect Eyewear.”

Bull’s Eye, Sint-Antoniusstraat 1, 2000 Antwerpen

© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER