Bart Van Avermaet in 'Thuis'
Volledig scherm
Bart Van Avermaet in 'Thuis' © VRT

“Na twintig jaar doet dit echt pijn”: acteur Bart Van Avermaet reageert op uitbesteding ‘Thuis’

TVDeze middag raakte bekend dat de VRT de productie van de soap ‘Thuis' wil uitbesteden. Dat betekent dat de 70 personeelsleden naar een ander bedrijf moeten overstappen. En dat slaat in als een bom, zegt Bart Van Avermaet, die al twintig jaar Waldek speelt in ‘Thuis’. 

  1. POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatieproef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte
    tv

    POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatie­proef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte

    Na Gillian, Karolien en Philippe valt nu ook Coco af. Er zijn nog vijf kandidaten over in ‘De mol’ en één verrader dus. Die speelt het spel dit jaar bijzonder brutaal. Hij of zij ging zelfs een rechtstreekse confrontatie aan met de deelnemers tijdens in het invullen van de eliminatieproef. Met als resultaat: Coco die zich toch liet verleiden, maar duidelijk helemaal op het verkeerde spoor zat en het spel toch moest verlaten. Wie is volgens jou de mol? Laat het hieronder weten.
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.