Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

DEGRYSE INTERVIEWT Simon Mignolet: “Wij zijn het aan onszelf verplicht om weer kampioen te worden”

Champions' play-offsBlazer uit, hemdsmouwen opgerold. Om maar te zeggen: ook Marc Degryse is klaar voor de titelstrijd. Oog in oog met Simon Mignolet (34) draaide hij bijgevolg niet rond de pot. “Met 10 op 18 ga je er niet komen, Simon.” Mignolet: “Dan is ons seizoen mislukt.”

19 reacties

  • Johan Planckaert

    2 jaar geleden
    play off is competitievervalsing. Eerst een gans seizoen spelen om dan de voorsprong gehalveerd te zien. Bestaat nergens. De enige verdiende kampioen dit jaar is Union. Club moet niet te hoog van de toren blazen, zijn gewoon veel te licht op europees vak. Een dikke nek helpt daar niet.
  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    Mignolet is voorlopig niet de beste keeper van België ...dat weet zoal iedere voetbalsupporter ...hij liet al te veel steken vallen om eruit te steken! Hij vergeet ook dat hij een keeper is i.p.v. een veldspeler-want dit was precies de reden dat hij faalde...een vliegende keeper noemde men dat in onze tijd, maar bij hem lukt dit niet altijd dus moet hij gewoon zijn job doen ,en das ballen pakken.
  • Danny vernimmen

    2 jaar geleden
    Degryse zou beter Martinez eens moeten interviewen met ernstige vragen. Maar het zal waarschijnlijk niet mogen van DPG media .
  • Nadine Torrekens

    2 jaar geleden
    De doelstelling was kampioen spelen? Ik dacht dat de doelstelling was, Europees, de beker EN kampioen spelen. Dat zeiden ze toch van in het begin bij Brugge.
  • Etienne De Bondt

    2 jaar geleden
    Natuurlijk zijn ze verplicht om kampioen te worden, niet omdat ze het kunnen, niet omdat ze de beste zijn, maar om het geld dat er aan vasthangt. Geld dat nodig is om betere spelers te kopen om in Europa te kunnen overwinteren.