Zuhal Demir (N-VA), Vlaams minister van Energie.
Volledig scherm
Zuhal Demir (N-VA), Vlaams minister van Energie. © Photo News

Investeren in groene warmte, restwarmte of stadsverwarming? Vraag steun aan Vlaamse overheid, die budget van 32 miljoen euro voorziet

Wie investeert in projecten rond groene warmte, restwarmte of energie-efficiënte stadsverwarming kan tussen 2 mei en 16 mei steun aanvragen bij de Vlaamse overheid. Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) lanceert via het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) een nieuwe projectoproep. Voor de call is een budget van 32 miljoen euro voorzien.

4 reacties

  • marc aernouts

    2 jaar geleden
    zou de vlaamse regering er niet beter eerst voor zorgen dat de certificaten voor de bestaande zonnepanelen uitbetaald geraken op een normale manier? Maar ja die panelen liggen er toch al en die mensen kunnen niet meer terug. Betrouwbaarheid van het bestuur.
  • Luke Van Gelis

    2 jaar geleden
    Van het moment dat er subsidies mee gemoeid zijn schieten de prijzen de hoogte in voor de consument. Op deze manier komt onze overheid natuurlijk ook weer alles te weten van wie wat allemaal aan zijn huis uitgevoerd heeft zodat het kadastraal inkomen fors kan verhoogd worden !
  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Denkt toch niet dat we daar nog weer eens intrappen zeker ... hoe was het ook alweer, steun voor investering en vervolgens dubbel uitgekleed worden ... Ik pas!
  • Kevin Vandaele

    2 jaar geleden
    Oh, wat is het plezant om geld van de belastingbetaler uit te geven ! Afspraak bij de volgende verkiezingen...