GVA lanceert #10smiles en maakt van de Antwerp 10 Miles ook voor supporters een feest

Ook dit jaar wordt het op de Antwerp 10 Miles weer afzien voor 30.000 lopers. Maar ook voor de supporters is het topsport. Daarom lanceert Gazet van Antwerpen #10smiles, zodat de 10 Miles voor iederéén een echt feest worden. Bij elke ‘mile’ hoort een ‘smile’, en daarom lanceert GVA verschillende initiatieven.

red

Zo deelt Gazet van Antwerpen gratis supportersborden uit. Schrijf er een aanmoedigende boodschap op en steek zo jouw vrienden, familieleden of collega’s een hart onder de riem terwijl ze zich in het zweet werken richting de eindmeet. De supportersborden zijn op te halen op de Bolivarplaats, aan het Steenplein en bij het supportersdorp op Linkeroever.

Langs het parcours zorgen daarnaast de cheerleaders van basketploeg Antwerp Giants voor de nodige sfeer. Wie weet er immers beter hoe je kampioenen moet aanmoedigen dan zij?

Via de gratis nieuwsapp van GVA volg je de hele dag alles wat er zich in Antwerpen afspeelt rond de Antwerp 10 Miles. Samen met ATV brengen we live verslag uit. Bovendien zijn alle resultaten gratis én realtime te raadplegen op deze pagina. Een banner op de homepage van de app leidt je er rechtstreeks naartoe. Dus ook als supporter kan je via de nieuwsapp van GVA tijdens de wedstrijd al raadplegen hoe jouw favoriete renner of renster ervoor staat.

En daar stopt het niet bij. In de nieuwsapp van GVA kan je ook je kans wagen om een reis naar New York te winnen. De afreisdatum is vrij te kiezen, maar in maart van volgend jaar wordt in The Big Apple de halve marathon gelopen.

Wil je mee zijn met al het nieuws, je eigen resultaten raadplegen én meedingen naar die prachtige reis naar New York? Download dan de nieuwsapp van GVA gratis voor iOS of Android.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER