Radim Passer (58) haalt 417 km/u op een Duitse snelweg met zijn Bugatti Chiron.
Volledig scherm
Radim Passer (58) haalt 417 km/u op een Duitse snelweg met zijn Bugatti Chiron. © Screenshot

Met ruim 400 km/u over snelweg, Duits parket ziet niks verkeerds

Een Tsjechische miljonair die met ruim 400 kilometer per uur over de Duitse autobaan reed, heeft geen strafbaar feit gepleegd. Tot die conclusie komt het Duitse Openbaar Ministerie (OM), dat een onderzoek had ingesteld naar het rijgedrag van de 58-jarige Radim Passer.

20 reacties

  • Guido Allegaert

    2 jaar geleden
    En onvoorzienbare, zelfs voorzienbare hindernissen die kunnen opduiken? Bestuurders moeten ten allen tijde de nodige voorzichtigheid aan de dag leggen. Wat als ... Alweer een slecht vonnis van een onafhankelijk rechter. Nou ja, onafh.? Als iemand zijn wagen op eigen risico wil uittesten, ga dan op circuit, weg van de openbare weg en de andere weggebruikers.
  • stefan agneessens

    2 jaar geleden
    Op vele plaatsen in Duitsland is 200 perfect veilig met een goede auto die gebouwd is om tot 250 te gaan Met zo’n Bugatti allicht zelfs 250 tot 300 Maar of meer dan 400 dat ook is, daar heb ik toch mijn bedenkingen bij Ik hoop vooral dat die stunt niet het begin van het einde is voor de autobahn zoals wij die kennen
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    De vraag bij deze is niet hoe snel de auto kan maar hoe snel de chauffeur kan.
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    tja in Duitsland zijn er stukken autosnelweg zonder snelheidsbeperkingen... maar de Duitse verzekeringen komen maar tussen bij ongevallen tot 140km/u...
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Het is nogal wiedes dat men in Duitsland maar beter oplet! Wanneer anderen dan jezelf daar over de autostrade vliegen! Eddy Wally! Ik zit in mijn vliegmachien! Kijk dan ook altijd heel erg goed in je achteruitkijkspiegel! Of er niet eentje komt aangevlogen! Want voor je het weet is het daar ginds bij een kleine onoplettendheid patsboem! Je houdt het gewoonweg niet voor mogelijk dat er überhaupt mensen zijn die op het idee komen om zoiets te doen! Een miljardair met onverantwoord risicogedrag!