Simon Leviev, alias The Tinder Swindler
Volledig scherm
Simon Leviev, alias The Tinder Swindler © RV

Spanje vaardigt aanhoudingsbevel uit tegen ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev

CelebritiesEr is een aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen Simon Leviev, die bekend raakte dankzij de documentaire ‘The Tinder Swindler' op Netflix. De reden daarvoor is het gebruik van een vals rijbewijs, schrijft ‘The Daily Mail’. 

  1. Jan Bakelants herbeleeft traumatische ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”
    Play
    PREMIUM
    TV

    Jan Bakelants herbeleeft traumati­sche ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”

    Jan Bakelants (38) komt zichzelf tegen in ‘Special Forces’. In de tweede aflevering roept een hoogteproef bij een waterval traumatische herinneringen op bij de HLN-wieleranalist. In 2017 viel Bakelants tijdens de ronde van Lombardije in een zes meter diepe ravijn, met alle gevolgen van dien. In dit interview blikt hij terug op dat tragische moment en analyseert hij z'n deelname aan het VTM-programma. “Door dat ongeval ben ik een halve centimeter kleiner geworden.”
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.