© Instagram

© rr

thumbnail: null
thumbnail: null

Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin (27) getrouwd in Antwerps stadhuis

Het is gebeurd: Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (27) zijn vandaag getrouwd in het stadhuis van Antwerpen, uitgerekend op de verjaardag van Lesley- Ann. De twee zijn een jaar samen, verloofden zich in juni en werden in november de ouders van Gabriël.

il

Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton trouwden dinsdagvoormiddag voor de wet in het stadhuis in Antwerpen. Ze deden dat in een klein gezelschap en achter gesloten deuren.

Het kersverse koppel zal het huwelijk deze zomer nog eens overdoen in Las Vegas. “In het bijzijn van al onze vrienden en familie gaan we daar voor de kerk trouwen”, zei Lesley-Ann in een eerder interview. “Eigenlijk wilden we ‘all the way’ gaan in Amerika, maar dat brengt zo’n administratieve rompslomp met zich mee. Dat zagen we niet zitten. Dus brengen we eerst in België alle papieren in orde.”

De ceremonie zal plaatsvinden in de Little Church of the West, een beroemde kapel op de Las Vegas Strip. “We willen er een stijlvol feest van maken, dus een mooiere locatie kan je niet dromen”, zegt Poppe. “Maar dat betekent niet dat er niet stevig gefeest zal worden.”

Na het feest blijven Poppe en haar echtgenoot nog twee weken in de VS. “Dat is ineens onze huwelijksreis. We gaan naar de zon in Los Angeles, willen de Grand Canyon bezoeken... Als ons geld dan nog niet op is, tenminste.”

Lesley-Ann Poppe was eerder al eens getrouwd en heeft uit dat huwelijk een zoontje.

 

Happy Birthday to me ?? #birthdaygirl #oneyearolder #withbae?? @24klebreton

A post shared by Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) on

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer