Fotomontage: PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
Fotomontage: PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. © Photo News

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw: “Vooruit wordt links ingehaald door CD&V”

Raoul Hedebouw, de voorzitter van PVDA, opent in ‘De Zondag’ de aanval op Vooruit en haar voorzitter Conner Rousseau. “Veel leden zijn links”, zegt hij over de partij. “Maar Conner Rousseau, bijvoorbeeld, voert geen links discours.”

110 reacties

  • Kenny brusseel

    2 jaar geleden
    beide partijen hebben ook mijn stem niet
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Ronny ooyen: en als er 2 partijen zijn die jaloers zijn op de spaarcenten van de werknemers, dan zijn het wel de sossen en de groene. Volgens al wat l8nks is, zijn zij de enige die "recht" hebben op geld. En als je wil, vergelijk de waslijst aan schandeln eens: steeds hebben ze "solidair" gestolen van de zwakkeren en de ouderen.
  • Ronny Ooijen

    2 jaar geleden
    Ik vind het onbegrijpelijk dat Bernard Loncke een liefhebber is van Marine Le Pen terwijl ze niet vies is van Poetin of Russisch geld. Verder is het raar dat hij hoopt dat neoliberale partij van BDW, die (naar eigen zeggen) haar Vlaamse beloften nog nooit is nagekomen en uit veel geblaat maar weinig wol bestaat, een coalitie zal vormen met VB. Blijkbaar passen volgens hem die partijen dan toch goed samen. HUMOR misschien?
  • Bernard Loncke

    2 jaar geleden
    HUMO: Ik vind het onbegrijpelijk dat de PVDA en Ludo De Brabander namens Vrede het gedrag van Rusland trachten goed te praten! Volgens de statuten is de PVDA een "eigentijdse communistische partij" en een 'communistische partij' dat is het laatste wat we hier nodig hebben!
  • Ronny Ooijen

    2 jaar geleden
    rita vdbergh, centen halen? Dat wil die partij (net zoals andere partijen) realiseren door wetsvoorstellen in te dienen. Maar zoals het hoort in een democratie, hebben andere partijen het recht om daar niet mee eens te zijn en tegen te stemmen. N(V)-Blabla is zo een partij die liever de burger laat betalen om de wensen van Voka te realiseren. En als er eentje is die graag afgunst en jaloezie predikt tussen de werkende bevolking, is het BDW wel.