Barbara vertrekt zonder afscheid te nemen van boer Garry in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik kan het niet meer aan”

TVBarbara heeft het heel moeilijk met de situatie tussen Garry en Els in ‘Boer zkt vrouw’. Het wordt haar dan ook allemaal te veel, dus besluit ze naar huis te gaan. Dat wil ze doen zonder afscheid te nemen van boer Garry. 

13 reacties

  • Georgette Vanoverbeke

    2 jaar geleden
    Barbara zou heel goed gepast hebben bij Harry ,maar het was al van in het begin dat hij een oogje had op Els , ik hoop dan ook dat hij geen verkeerde keuze gemaakt heeft .
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    De reacties geven alleen maar een juiste keuze aan van de boer
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Wat een jaloerse trien is dat zeg.. Als hij nu verliefd is op een iemand anders kan hij daar niet aan doen é, het dan afbollen zonder nog een woord te zeggen zegt meer over haar dan over hem
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Waarom zou Barbara nog afscheid moeten nemen? Boer Garry heeft dit toch al vanaf het begin gedaan met de twee andere dames. Groot gelijk Barbara dat je de komedie stop zette.
  • Sabine De Raedt

    2 jaar geleden
    Dit had jevkunnen verwachten in zo een reeks. De ware liefde vindt je niet in zo een program. Barbara heeft zo haar jaloers kantje laten zien. Dan ook niet het juiste beeld voor iemand. Het breekt mensen en laat niet de juiste manier zien van iemand in zo,n program. Stopt daar nu mee Vtm.