BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerp-fans klimmen uit hun uitvak en gaan confrontatie aan met Club-aanhang, Radja en co proberen brandje te blussen

Jupiler Pro LeagueGeen fraaie beelden na affluiten op Jan Breydel. Enkele bezoekende fans van Antwerp slaagden erin uit hun supportersvak te breken. Ze probeerden zo de confrontatie aan te gaan met de Club Brugge-aanhang.

109 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Screen dit crapuul en ontzeg hun een stadion te betreden levenslang de enige straf die zal doordringen , daar moet een brave supporter niet voor boeten .
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Enige oplossing, geen uitsupporters meer bij risico wedstrijden.
  • Casto Giuseppe

    2 jaar geleden
    Thuisploeg moet beslissen of de bezoekers welkom zijn
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    iedere club heeft uiteraard wel te maken met heethoofden dat zit er nu eenmaal ingebakken jammer genoeg , dat je daar zo op een mooie zonnige dag gaat kijken met je kinderen is goed om ze een trauma er aan over te houden jonge voetballertjes zijn de toekomst maar dit is er toch serieus over en denk niet dit ooit beter zal worden en dat allemaal voor een potje voetbal , wat doen die gasten als het dan echt eens serieus is maar ja je kan natuurlijk maar de hersens gebruiken die je hebt
  • Guy Soetewey

    2 jaar geleden
    Lakseheid politiek en gerecht. Oppakken en op basis van de beeld en 6 maand in de bak. Geen hotel wel werken geen linkse pro deo en rechters en bij recidive automatic dubbel tarief.