DE MENING VAN MICHEL. “Evenepoel op eenzame hoogte de topper van de dag, Van Aert de man van het voorjaar”

WielrennenHet klassieke voorjaar zit er alweer op. Remco Evenepoel (22) zette een fantastisch orgelpunt met een knap nummer en boekte zo zijn eerste zege in een Monument. De jonge wolf van Quick.Step-Alpha Vinyl is dan ook dé top van de dag voor onze analist Michel Wuyts. “En Wout van Aert wordt toch ook weer derde. Ik zou hem toch tot man van het voorjaar benoemen, ondanks corona.” Bekijk hierboven zijn ‘tops’ van ‘La Doyenne’.

15 reacties

  • jos dedecker

    2 jaar geleden
    Lijkt me dat op basis van uitslagen van der Poel en Pogacar meer aanspraak maken op renner van het voorjaar dan Wout
  • Antoine Van De Velde

    2 jaar geleden
    Wout heeft 14 wedstrijden gereden op de weg dit voor jaar, en 10 keer podium, Roglic aan winst geholpen in PN en Laporte een rit zege.
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Jan Van Bavel, wat vertel je hier nu allemaal? De Omloop, Parijs-Nice, E3, Gent-Wevelgem, Parijs-Roubaix heeft hij allemaal gereden, 2x winst, groene trui in P-N, enkel de Ronde en de Amstel heeft hij niet kunnen rijden wegens Corona. Wie is er hier partijdig?
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Laten we de Giro maar even afwachten, indien Remco niet hoeft te knechten maar een knecht heeft wint hem Baskenland, Br Pijl en wellicht ook de ronde nog met een splijtende demarrage en daarna een fenomenale tijdrit..
  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Wuyts, VA heeft dit voorjaar maar een keer mee kunnen doen wegens ziekte. Een reporter moet onpartijdig zijn?