BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze chef wielrennen ziet Evenepoel met wat vertraging de plek innemen die hem toekomt: “Bij de beste renners ter wereld”

WielrennenHij had natuurlijk al wat kabinetstukjes opgevoerd, maar de stoot die Remco Evenepoel (22) vandaag uithaalde, was toch nog van een ander niveau. In een Monument, op een manier waarop het stilaan onmogelijk leek, mét panache. Ook onze chef wielrennen neemt zijn hoed af en ziet dat Evenepoel vandaag een grote stap gezet heeft. 

52 reacties

  • Ronny Popelier

    2 jaar geleden
    Remco Evenepoel moet helemaal niks meer bewijzen , en zeker niet aan een klein aantal negatievelingen ,zeg maar afbrekers. Hij zal dit niet en zal dat niet ,maar Remco doet het wel . Heeft een jaar verloren door zijn zware valpartij, alhoewel hij ook nog koersen en paar rondes won. Nu helemaal terug. Enkelen moeten echt eens kijken naar zijn palmares ipv van te ijken. En zijn sterkste jaren komen nog. Zal nog heel veel mooie dingen laten zien en winnen. Men kan er niet omheen , Remco is een TOP
  • erik deloof

    2 jaar geleden
    toch al zeker beste belg in peloton gefeliciteerd Remco klasse
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    hij is nog jong , toont toch al veel maturiteit , mooie zege
  • Geert Degezelle

    2 jaar geleden
    Beste heren Halsberge, Emmanuel en Bogaert: in de UCI World Ranking staat Remco Evenepoel ondertussen op de vierde plaats na 1. Pogacar 2. Van Aert 3. Roglic. Als hij maar een niemendalletje zou zijn zoals jullie min of meer suggereren, kan hij nooit in de top 5 van de UCI worldwide ranking staan.
  • Louis Meeus

    2 jaar geleden
    Wat een prestatie!