©  REUTERS

AC Milan wint op de valreep bij Lazio en blijft zo leider in Serie A

Op de 34ste speeldag in de Serie A is AC Milan zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Lazio. Pas in de tweede  minuut van de blessuretijd scoorde Sandro Tonali de winning goal op assist van Zlatan Ibrahimovic. Alexis Saelemaekers mocht vier minuten voor tijd invallen bij Milan.

Jeroen De Pauw

Al na vier minuten scoorde Ciro Immobile de openingstreffer voor de thuisploeg. Pas na 50 minuten kon Olivier Giroud de bordjes gelijk hangen en in de extra tijd ging AC Milan op een diefje dan toch met de zege aan de haal.

Dankzij de driepunter wipte Milan opnieuw over stadsgenoot Inter naar de leiding. Inter volgt nu op twee punten, maar heeft wel nog een inhaalmatch te goed. Napels, dat zondag met 3-2 de boot inging bij Empoli, is op zeven punten derde.