Reeks advocaten die de leden van Reuzegom verdedigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Reeks advocaten die de leden van Reuzegom verdedigen. © BELGA

Advocaten Reuzegom-beklaagden stellen herkwalificatie in vraag: “Slaan is niet hetzelfde als visolie toedienen”

De voorzitster vroeg aan alle advocaten van de Reuzegommers om dit weekend ‘eens goed na te denken’. Niet alleen het opzettelijk toedienen van schadelijke stoffen, ook de kwalificatie slagen en verwonding zonder oogmerk te doden wilt ze namelijk aan het dossier toevoegen. Een kwalificatie om meer leden van Reuzegom te veroordelen? “Dan zou ze nu haar oordeel al klaar hebben”, klinkt het bij de advocaten.

78 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Iedereen vraag zich af of de reuzegommers daadwerkelijk zullen gestraft worden? Of komen ze er vanaf met een werkstraf?
  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    Jef Denijs 6 uur geleden Als je maar geld hebt... Alhoewel ik zeker niet denk dat het de bedoeling was iemand te doden. Ik zou ook niet weten dat visolie dodelijk kan zijn in grote hoeveelheden. Aan de andere kant... als iemand uitgeteld is moet je stoppen. Zo is het! Zo logisch al wat. En voor de zekerheid een arts bellen.
  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    Dat iemand op zo’n manier moet sterven, zo verschrikkelijk. Zo jong nog.. al mijn medeleven aan zijn vader en evt moeder. Hoop op een rechtvaardig proces..
  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Voorwoord krijg je tegenwoordig maar 5 jaar. Dat is wat justitie nu duidelijk maakt. Of geldt dit alleen voor de elite?? Ik dacht het niet als dit de uitspraak wordt geldt dat voor iedereen er zal er op los gemoord worden.
  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    Waarom dit soort idiote dingen überhaupt. Ga bv samen uit eten in een sterrenrestaurant oid. Dat is super leuk en je kan elke gang van plaats wisselen. Leer je iedereen een beetje kennen. Als je intelligent bent begrijp je, dat de vreselijke dingen die nu gedaan zijn fataal kúnnen worden. En maar doorgaan.. echt onvoorstelbaar stom. De dood van een leuke, gezonde, intelligente jongen op je geweten. Dan hoor je niet op een universiteit.