Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

"Over Evenepoel kan je veel vertellen, maar in zíjn straten werd hij herboren na twee jaar duisternis”: buitenlandse pers lyrisch over Remco

WielrennenEn de buitenlandse pers genoot mee van Remco Evenepoel. De bewondering over onze landgrenzen is groot, zeker na die doodsmak in de Ronde van Lombardije van 2020. “In zíjn straten werd deze jongen herboren na twee jaar duisternis”, schrijft La Gazzetta. MARCA weet dat er nog veel meer komt: “Want Remco’s status van renner van wereldformaat is bij deze bevestigd.”

31 reacties

  • jan boden

    2 jaar geleden
    Hij heeft nu begrepen dat je bij de profs moet wachten tot je die ene beslissende cartouche kan afschieten. Voor hem was de aanval op La Redoute niet van te ver als tijdrijder, voor vele anderen wel.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Hopelijk heeft hij nu weer even krediet gekregen want hij gaat niet elk jaar zo’n koers kunnen winnen en dat is maar normaal ook.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Topkerel en toprenner ...👍 Prachtige koers verdient gewonnen ! Succes verder met je carrière en hou het veilig 🤞
  • Marc Emiel

    2 jaar geleden
    Hahaha, zijn er toch nog mensen die het wijten aan de afwezigheid van Pogacar. Er zal altijd wel een reden zijn zeker. Misschien is de beste wel gevallen en heeft Remco daardoor gewonnen. Proficiat Remco! Trouwens Pogacar was al over zijn piek dit voorjaar, wat helemaal normaal is als je ziet sinds wanneer hij al aan het winnen is.
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Toptalent en topprestatie.. heeft de criticasters volledig de mond gesnoerd en zal dat in de toekomst blijven doen.. geeft tenminste peper en zout in de koers iets wat sommige Vlamingen blijkbaar stoort..