ILLUSTRATIEBEELD. Enkele kinderen genieten van hun boerderijkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
ILLUSTRATIEBEELD. Enkele kinderen genieten van hun boerderijkamp. © ThinkStock

Ouders besparen op zomerkampen voor hun kinderen: “Ze willen éérst weten hoe hoog de energiefactuur zal zijn”

Heel wat ouders voor wie geld nooit een probleem was, aarzelen dit jaar plots wél om voor hun kinderen een zomerkamp te boeken. Of ze annuleren een reeds gemaakte inschrijving omdat het niet meer te betalen is. Soms gaat het over kampjes van amper 50 euro.

35 reacties

  • Emi Hergersberg

    2 jaar geleden
    vakantiekampen zijn er hoofdzakelijk gekomen om economische belangen opdat beide ouders zouden kunnen gaan werken. Zo komen er meer belastingen binnenkomen. Wie als ouder minder werkt en zelf voor de kinderen zorgt, houdt met minder stress vaak meer over. Bovendien zou ik voor niks het plezier van een thuisvakantie willen ruilen ...
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Met de CM gingen wij met een kartonnen valies op reis, kostte niks en het was allemaal om te lachen.
  • Eric Grosemans

    2 jaar geleden
    Wat zijn we weer goed in andere mensen hun rekening te maken. En als ze dan toch 3X per jaar op vakantie gaan, dan is dat zomerkamp niet meer nodig.
  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Afzetters zijn de regeringen er is geen stijging die hebben ze zelf gecreëerd. Het gaat om het geld waar ze mee gesmeten hebben tijdens de pandemie. Het geld zit bij de pharma, wetenschap en de grootste deel dat ze aan de zelfstandigen en bedrijven hebben betaald zodat ze niet overkop zouden geraken. Nu betalen jullie nogmaals om die Europese put te dichten. Heeft niks te maken met de Russen ons gas komt van ergens anders. 13% heeft maar Russisch gas. Het zijn gangsters altijd geweest!
  • ANDRÉ OORTS

    2 jaar geleden
    Andre OORTS 50euro voor een zomerkamp is te veel voor hun kinderen maar 3maal per jaar op reis gaan is niet teveel dat kan wel