Onthullende beelden gelekt van volgende aflevering ‘Temptation Island’ (opgepast: spoilers!)

Op het internet zijn beelden opgedoken van een volgende aflevering van Temptation Island waarin heel wat kussende deelnemers te zien zijn. Het gaat om beelden die bedoeld zijn voor uitzending op de Nederlandse zender RTL, maar het hoeft niet gezegd dat ook Vijf niet bepaald opgezet is met de gelekte beelden.

nkdr

(Waarschuwing: dit artikel bevat spoilers.)

In het twee minuten durende filmpje zie je hoe Lize en Jolien plots beginnen zoenen in het zwembad. Jolien vertelt niet veel later dat ze “altijd naar de meisjes gaat wanneer ze gedronken heeft” en dat ze haar vriend “toch niet bedrogen heeft met een jongen”. Het duurt echter niet lang voor Jolien ook Karim aan de haak geslagen heeft. Benieuwd wat Herbert daarvan zal zeggen bij het volgende kampvuur...

Aangezien er nog niet geweten is wat de precieze omstandigheden zijn, en wie de schuldige is, kon Vijf ons niet zeggen of er stappen ondernomen worden tegen de schuldige. “Al lijkt het ons niet waarschijnlijk dat dat niet zou gebeuren”, klinkt het. Het filmpje werd intussen al meer dan een miljoen keer bekeken - je kan er wel een zere nek aan overhouden.

© screenshot

© screenshot

© screenshot

© screenshot

De echte Lisa slaat pas toe als de camera's stoppen met draaien in 'Temptation Island'

© *

In de filmpjes die haar vriend Merijn te zien krijgt, lijkt het alsof Lisa als de onschuld zelve door haar 'Temptation'-avontuur zwemt. Maar achter de camera is haar gedrag heel anders, zegt vrijgezel Karim, op wie ze haar pijlen gericht heeft als ze dénkt dat de camera's niet draaien.

Ondertussen is Rosanna helemaal klaar met het gedrag van Niels en ziet ze in Alex een prima rebound. Ze spreekt al over 'boyfriend material'. Maar of Alex echt zo zuiver op de graat is....

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer