Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Klaas De Scheirder

De Lijn lanceert 50-rittenkaart

Door de coronapandemie en thuiswerken zijn de verplaatsingspatronen veel flexibeler geworden. De Lijn speelt hierop in en lanceert tijdelijk de 50-rittenkaart. Het nieuwe vervoerbewijs is een stap in de richting van meer flexibele vervoerbewijzen op maat van de veranderde verwachtingen van klanten. Dat meldt de Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij dinsdag.

11 reacties

  • Filip De Ridder

    2 jaar geleden
    Een maandabonnement is goedkoper: 49 EUR, ipv 75 EUR voor die 50-rittenkaart...
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Ze zouden beter wat bussen lanceren.
  • Matteo Theuwis

    2 jaar geleden
    Typisch, wanneer het financieel slecht gaat. Veel verliezen en tekort aan casch dan abonnementen verkopen om zo de casch te verbeteren. Dat ze iets aan de personeelskosten doen. Hoeveel mensen zijn er en hoeveel daarvan efficiënt werken. Zouden het met minder personeel zeker beter doen.
  • Eduware Izekor

    2 jaar geleden
    Kan je net zo goed 5 x 10 rittenkaarten kopen. Kost 80 euro of 85 euro als je het via de app koopt en zit je niet vast aan de 3 maanden limiet(vervalt 3 jaar na uitgiftedatum).
  • Robert Swillen

    2 jaar geleden
    Zou een goede oplossing zijn voor onze parlementariërs , alsook voor het milieubeleid en de begroting. Afslanking van bedrijfsauto’s , gasoline verbruik , gezondheidsproblemen voor onze parlementariërs zijn opgelost door minder stress en een gezondheidszorg ( open geest)