©  VRT

Opnieuw een dodelijk slachtoffer in ‘Thuis’

Voor sommige personages in Thuis klopt de slagzin ‘Nergens beter dan Thuis’ niet echt meer. Bijna twee weken na de plotse dood van Tania, en dus de exit van actrice Katrien De Becker, moet de kijker opnieuw afscheid nemen van een personage.

(eadp)

Maandagavond is Thuis nog geëindigd op een cliffhanger: wie heeft het niet overleefd? Robrecht of Stefaan. Dinsdag is die vraag beantwoord: Robrecht Callier (Pieter Casteleyn) overleeft de duw van de trap niet door de decaan Stefaan (Marc Stroobants). Bij die laatste sloegen zijn stoppen door, toen hij te weten kwam dat Robrecht achter de gaybashing van zijn zoon en de verspreiding van de expliciete beelden van Karin (Kadèr Gürbüz) zat. Hij heeft zich nadien van het leven proberen te beroven, maar dat lijkt niet gelukt. Stefaan is ook door Robrecht ontmaskerd als stalker van Karin, dus de wrok zat diep.

Decaan Stefaan (Marc Stroobants). ©  VRT

LEES OOK. Opnieuw drama in ‘Thuis’: decaan Stefaan duwt Robrecht van de trap

Zo verliest spoedarts Judith (Katrien De Ruysscher) voor de tweede maal een patiënt tijdens haar dienst. Nog geen twee weken geleden stierf Tania (Katrien De Becker) al in haar armen.

LEES OOK. Katrien De Becker (50) verlaat na 750 afleveringen onverwacht ‘Thuis’: “Niet verwacht dat het doek nu al zou vallen” (+)

Spoedarts Judith (Katrien De Ruysscher) verliest zo voor de tweede maal een patiënt op twee weken tijd. ©  VRT

 ©  VRT

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER