Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit. © Photo News

ONZE OPINIE. Rousseau stelt zich terecht vragen, maar het is de PS die Molenbeek maakte/kraakte

“Als ik door Molenbeek rijd, dan voel ik me niet in België.” De uitspraak van Conner Rousseau (Vooruit) is voldoende om weldenkend Vlaanderen te doen stijgeren. Het is ook voldoende om de gewone man van Joachim Coens (cd&v) te doen knikken dat ook de socialisten de vervreemding durven opmerken. Het dorp of de wijk dat een deel enkel nog herkent van op de oude ansichtkaart. Zo bezong Wim Sonneveld het. 

66 reacties

  • Johan Verbiest

    2 jaar geleden
    Multiculturele klonk voor groen twintig jaar geleden zo mooi,helaas is het anders gelopen...Enkele gemeentes zijn veranderd van inwoners en dat was niet de bedoeling..
  • Benny Coomans

    2 jaar geleden
    het is zoveel gemakkelijker om af te geven op anderen dan jezelf te bekritiseren, trouwens hoelang hebben die van het vlaams belang al geregeerd, en hoelang de traditionele partijen?
  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Het is om er multicultureluurs van te worden !
  • Willy Masson

    2 jaar geleden
    Wat een grap , een cordon sanitair rond de Vlaamse sossen omdat ze het licht hebben gezien .
  • Vital Verstraten

    2 jaar geleden
    Beste Conner, we moeten u mogelijk ook eens de spiegel voorhouden zoals u dat doet met extreem rechts, hoe is het trouwens in de DDR, Cuba, USSR. Waar heeft jullie socialistisch systeem OOIT voor welvaart gezorgd, wel, het is gemakkelijk te bashen op extreem rechts, maar JULLIE zijn ook geen haar beter. Opkomen voor de werkende, en dat de liberalen verwijten, wel jullie doen hetzelfde, zogezegd opkomen voor de werkende. Hoe zit het trouwens met de werkzaamheidsgraad is Wallonië?, Nee bedankt