parkeren in brussel wordt duurder en ook proximus verhoogt prijzen
Volledig scherm
parkeren in brussel wordt duurder en ook proximus verhoogt prijzen © Shutterstock/Reuters

Dit verandert er vanaf 1 mei: parkeren in Brussel duurder en Proximus verhoogt prijzen

In het centrum van de hoofdstad wordt parkeren vanaf 1 mei duurder, om onder meer lang parkeren te ontmoedigen en bestuurders aan te sporen tot het gebruik van publieke parkings. Daarnaast wordt een bewonerskaart duurder vanaf een tweede wagen. Proximus voert stevige prijsstijgingen door bij de populaire telecombundels Flex en Epic.

103 reacties

  • Karine Roeland

    2 jaar geleden
    Ik vind het wel goed dat wie 2 of meer wagens heeft, meer moet betalen. Niet iedereen kan zich meerdere wagens permitteren, meestal zijn het bedrijfswagens. Dus ze hebben al voordelen t.o.v. mensen die amper 1 wagen kunnen permitteren.
  • JOHAN Goossens

    2 jaar geleden
    telenet en proximus maken gewoon prijsafspraken , is dat wettelijk niet verboden ? of houd er weer iemand in brussel zijn hand boven hun hoofd (en de andere open onder tafel)
  • Tony Pauwels

    2 jaar geleden
    Hoe moeilijker ze het maken om met de auto ergens te geraken, hoe meer ik er met veel plezier weg blijf. Maar dat blijkt dus de bedoeling te zijn. Veel succes verder!
  • yvo mast

    2 jaar geleden
    Elk staatsbedrijf wordt geleidt door een politiek getinte CEO die er geen fluit van afweet (zoals vele ministers) maar hebben wel een loon als een profvoetballer om niks te doen. Schaf de Senaat af , dan hebben we al 40 miljoen gespaard.
  • Robert Swillen

    2 jaar geleden
    Zijn het geen ex ministers die in de raad van bestuur zetelen ??? Voelen zich verheven boven de werkende mensen , die nu elke € dienen te overwegen waar ze aan uitgeven moeten worden.Waar onze regeringsleiders en ex regeringsleiders , geen kopzorgen hoeven te maken , daar ze genoeg op hun loonstrook hebben.
  1. Krijgen we vanaf maandag ook bij ons anti-Israël-protesten aan universiteiten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”
    PREMIUM
    4

    Krijgen we vanaf maandag ook bij ons an­ti-Is­raël-protesten aan universi­tei­ten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”

    In de VS hebben de pro-Palestijnse studentenprotesten al tot geweld geleid, en nu begint het ook in ons land te borrelen. In Leuven ging een student drie dagen lang in hongerstaking, terwijl studenten in Gent en Brussel dreigen universiteitsgebouwen te bezetten als de banden met Israël niet worden verbroken. “We zijn genoodzaakt over te gaan tot radicalere acties”, zegt Siska (23) uit Gent. “Er gaan dingen gebeuren”, zegt ook Johanna uit Brussel. Wat zijn de studenten van plan?
    Stad Brussel, Leuven, Gent
  2. Vlaamse ex-IT’er wil ‘groene muur’ bouwen in Afrika: “Als we niets doen is het over 40 jaar te laat”
    PREMIUM
    33

    Vlaamse ex-IT’er wil ‘groene muur’ bouwen in Afrika: “Als we niets doen is het over 40 jaar te laat”

    Met de koning als ambassadeur trekt Werner Sels (57) naar Namibië. De voormalige succesvolle IT’er gooide bijna twintig jaar geleden het roer om. Hoe komt het dat de klimaatproblematiek hem zo raakte dat hij zijn goed draaiende zaak verkocht om duizenden hectare land in Afrika te bebossen? Naast overbegrazing, waar stoot Sels zo nog tegenaan? Komt zijn ‘groene muur’ van de grond? “Als er niets gebeurt, wordt alles hier woestijn en is er niets meer mee aan te vangen”