Tamara vertelt in Dag Allemaal eerlijk over de moeilijke periode die ze doormaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara vertelt in Dag Allemaal eerlijk over de moeilijke periode die ze doormaakt. © Kristof Ghyselinck

Een jaar na de dood van Pieter Aspe heeft weduwe Tamara het heel moeilijk: “Ik voel geen enkele vreugde meer”

ShowbizzOp 1 mei is het exact een jaar geleden dat misdaadauteur Pieter Aspe op 68-jarige leeftijd overleed. Voor zijn weduwe Tamara (55) lijkt het echter alsof het gisteren was dat ze afscheid moest nemen van haar grote liefde. “Het voelt alsof ik nog helemaal niets heb verwerkt”, zegt ze in een eerlijk interview. Zonder franjes vertelt de vrouw over de moeilijke periode die ze doormaakt. “Toen ze mij vroegen hoe het was om met een man samen te leven die te veel dronk, ben ik ingestort.”

6 reacties

  • Mich Vanderhoydonck

    2 jaar geleden
    Dit overkomt één op twee in zijn leven. Vandaar dat goede vriendschappen,buren en familie belangrijk zijn ,naast kunnen zelfstandig zijn en op zijn eentje voldoende hobby’s hebben.
  • Tracy Aesaert

    2 jaar geleden
    Ik denk dat alleen weduwen en weduwnaars u kunnen snappen… Het is een verdriet die met niets te vergelijken is, de leegte blijft… In augustus is het 2 jaar dat mijn echtgenoot overleden is en ik blijf met een enorme leegte achter…
  • lieve rigo

    2 jaar geleden
    Ik ben begrijp je maar al te goed na meer dan 6 jaar is er nog altijd dat leeg gevoel en of het ooit weggaat weet ik niet. Wens je alvast veel sterkte.
  • Patrick Peeters

    2 jaar geleden
    Heel herkenbaar . . .
  • Alex Jonckers

    2 jaar geleden
    Tamara,hou de moed erin meiske ,mijn vrouw overleed in januari 2021,ze ging in mei op pensioen ,jaren lang plannen gemaakt ,en alles opeens weg,ik kan je situatie heel goed begrijpen,probeer je leven terug op te bouwen ,en geniet van de mooie herinneringen die jullie samen hebben gehad,