ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Na alweer een krachttoer: is Dylan Teuns straks enkel nog haalbaar voor de rijkste ploegen uit het peloton?

WielrennenEn zeggen dat hij pas zondagavond te horen kreeg dat hij ‘moest’ starten in Romandië door personeelstekort bij Bahrain-Victorious. Dylan Teuns bedankte voor de invitatie en kon als enige Rohan Dennis remonteren op een hellende aankomst: “Ik bulk van het vertrouwen.” Zien ze bij Lotto-Soudal zijn winning streak stilaan met lede ogen aan? 

20 reacties

  • Jan Gijsen

    2 jaar geleden
    Dylan Teuns wint dit jaar nog Lombardije en wordt wereldkampioen. Op dat parcours in Australie is hij onklopbaar. Ik zie hem daar alleen aankomen met meer dan 5 minuten voorsprong.
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    1 van de drie musketiers ( toppers) dat belgie momenteel rijk is. Evenepoel is een natuurtalent, die nog verre van zijn top is. En die zeer zeker de tour kan winnen. Theuns de brave, stille killer in het wielrennen. Win niet te veel of je mag niet meer mee in een ontsnapping ;-). En onze wout killer pure sang, man die alles kan op zijn fiets. Alle coureurs zijn er bang voor omwille van zijn veelzijdigheid. Jullie drie zijn in staat ons EVEN alle ellende in Oekraiene te doen vergeten. Bedankt !
  • Sabine De Meyer

    2 jaar geleden
    Topprestatie van Dylan. Wat een weelde aan Belgische coureurs momenteel.
  • Marc Fonteyn

    2 jaar geleden
    Diego, ook Hermans. Hij was 5de.
  • Diego Pepre

    2 jaar geleden
    Met Hermans en Cras die ook beide top 10 reden weer sterke prestatie van de Belgen. Proficiat Dylan!