Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © BELGA

Onze belastingbrief is weer op komst: dit zijn de grootste nieuwigheden

De fiscus heeft woensdag het aangifteseizoen 2022 voor de personenbelasting afgetrapt. De komende weken ontvangt iedere belastingplichtige zijn belastingbrief, digitaal of in de bus. Wat zijn de grootste nieuwigheden?

14 reacties

  • eric brack

    2 jaar geleden
    De nieuwigheden ? dat je nog meer zult betalen dan dat we al deden. Wat het nog erger maakt is dat mensen steeds op die zelfde despoten stemmen die ons pluimen.
  • willem merken

    2 jaar geleden
    Toen ik vorig jaar aan de pensioendienst vroeg om een status vroeg voor mijn belastingaangifte was het antwoord dat ze ze dat zelf zouden doen. Dus ik wacht af wat het dit jaar zal zijn of ze rekening gaan houden met mijn aftrekkende kosten. Ik heb geen problemen met eerlijke belasting te betalen.
  • Hendrik Weckseler

    2 jaar geleden
    Heb de mijne al bekeken en alweer word je als alleenstaande werkende mens die heel Corona door gewerkt heeft en al veel belastingen betaalt heeft weer genaaid door onze graai politiekers en moet weer bijbetalen terwijl ik al in een sector zit waar het loon laag is dus je doet overuren om de boel draaiende te houden tijdens Covid moet elke feestdag inclusief kerst en nieuw op offeren om daarna nog eens gekloot te worden en te moeten bij betalen werken loont hier niet doppen wel
  • Ivan Willems

    2 jaar geleden
    Ik hou mijn hart vast bij Tax- on -Web. Altijd voor mij een stress periode.
  • Riek Tamenaers

    2 jaar geleden
    Het nieuwste is dat ik na 8 jaar eindelijk eens geen duizend of meer moet betalen