© Catwalkpictures / Fendi

TREND. Ronde oorbellen die de show stelen

De modeweken die voorspellen wat we komende herfst zoal gaan dragen, lopen op hun einde. Toch kan je nu al een hip accessoire toevoegen aan je look: grote, ronde oorbellen waren alomtegenwoordig op de catwalks.

vwh

Grote, fijne ronde oorbellen: ze zijn al jaren het geliefkoosde accessoires van r&b-zangeressen en zijn nooit. Op de meest recente modeweken verschenen de sieraden weer massaal op de catwalks, al zijn ze iets dikker dan de klassieke hoops.

© Catwalkpictures

Bij het Italiaanse luxelabel Fendi zijn de cirkels opvallend, maar niet al te groot en knipogen ze naar de kunststoffen sieraden uit de jaren zestig. Verschillende kleuren - van cognac tot rood - passeerden de revue. Het Amerikaanse merk Michael Kors stuurde Bella Hadid op de catwalk met dikke zilveren oorbellen. Bij Marc Jacobs leken verschillende oorbellen samengesmolten tot één rond juweel.

© Catwalkpictures

Tip: vind je twee oorbellen nogal druk overkomen? Ga voor één exemplaar voor een asymmetrisch accent. Ronde oorringen, al dan niet met extra hippe accenten, vind je ook nu in de winkel. Een kleine selectie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty