Elon Musk: "Nu koop ik Coca-Cola om er weer cocaïne in te doen."
Volledig scherm
Elon Musk: "Nu koop ik Coca-Cola om er weer cocaïne in te doen." © Reuters/Coca-Cola

Elon Musk grapt dat hij Coca-Cola gaat kopen “om er weer cocaïne in te doen”

Zakenman Elon Musk grapt op Twitter dat hij na het inlijven van dat socialemediabedrijf een volgende slag zou willen slaan door Coca-Cola over te nemen. Dan zou hij bij dat frisdrankconcern cocaïne in het cola-recept kunnen laten terugkeren, verwijzend naar het originele recept van het drankje toen het in 1886 voor het eerst op de markt kwam.

13 reacties

  • John Stahl

    2 jaar geleden
    5 jaar geleden, aankondiging Semi-truck, nog niets te zien. Cybertruck hetzelfde. Solar Roof, hetzelfde. Hyperloop hetzelfde. Boring company-> hun eigen ontwikkelde tunnelgraver is 10x trager dan een commerciele. De man die op 10 jaar tijd, zijn batterijen, die eigenlijk van Panasonic zijn, een extra capaciteit van 50% gaf, door ze... 50% groter te maken. Bekijk op YT de realiteit van deze leugenaar. oa. Common Sense Sceptic, Thunderfoot.
  • David Hermans

    2 jaar geleden
    Zoals ik onlangs ergens heb gelezen en werkelijk de nagel op de kop is: de grootste clown op het platform is nu baas van het hele circus...
  • Yvan Lissens

    2 jaar geleden
    Werner Wynakker: Het zal wel, de Tesla-aandelen kelderden 119 miljard in één dag na de overname van Twitter. Blijkbaar zijn er nog mensen die denken dat er meer dan één vijs los is bij die kerel.
  • Didier Heggerick

    2 jaar geleden
    Dit soort onzin krijg je als je het geld bij 1 persoon steekt i.p.v. in de totale maatschappij ,teveel grote kapitalen bij enkelingen !
  • wim CLAES

    2 jaar geleden
    Musk is miljardair, niet omdat hij visionair is maar omdat hij om een of andere reden aanbeden wordt. Visionair? Auto's op electriciteit? En waar gaat onze visionair zijn grondstoffen daarvoor halen? Aja, juist,op Mars, foutje van mij...