Noa Lang ontwijkt een tackle van Seck. Een topfit Club diende dit seizoen nauwelijks spelers te missen wegens blessure.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang ontwijkt een tackle van Seck. Een topfit Club diende dit seizoen nauwelijks spelers te missen wegens blessure. © Photo News

Medische staf van Club nu al kampioen, nooit eerder was blauw-zwart zo fit: “Geen enkele investering is de club te veel”

Club BruggeVan een pak geblesseerden naar quasi geen. Het medische geheim van Club Brugge, de laatste jaren topfit, onder de loep genomen: “Geen enkele investering is de club te veel - een zegen voor de staf.”

14 reacties

  • René Van Halen

    2 jaar geleden
    Hoeveel van de transfers zijn er dit jaar geslaagd? Wat ben je met een fitte speler die je niet opstelt? Ik denk dat daar meer geld te verdienen is dan in de medische staf.
  • André Vermaelen

    2 jaar geleden
    Ze zijn het als grootste club van het land verplicht om op alle gebieden de beste te zijn. Met alle respect voor Union, Gent, Antwerp en Standard.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Misschien nu eerst een goed transfert beleid, zodat 9 van de 11 transfers geen flops zijn. Wat ben je met een fitte sowah en faitout, om er maar 2 te noemen, samen 14 mio in water gegooid!?
  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Nu eerst graag nog kampioen worden en we kunnen nog eens klappen ...
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Club wil altijd én overal schitteren en de top spelen in België met zijn voetbalploegen. Club staat synoniem voor succes én topvoetbal in alle geledingen. We are Bruges.