Instagram @angele_vl / Virgile Guinard
Volledig scherm
© Instagram @angele_vl / Virgile Guinard

Angèle schittert hele tour lang in op maat gemaakte outfits van Chanel: “Kinderdroom die uitkomt”

Onze eigenste Angèle is aan de wereldtour van haar nieuwe album begonnen. En schitteren zal de blondine ongetwijfeld doen op het podium: alle outfits die ze zal dragen zijn op maat gemaakt door Chanel. “Dankzij deze collectie heb ik mijn complex over mijn benen kunnen overwinnen”, getuigt de zangeres. Benieuwd naar haar outfits? Wij mogen alvast een voorproefje geven. 

  1. Zangeres Angèle (26) praat openlijk over haar plotse roem: “Ik durfde niet meer buiten te komen. Ik was paranoïde en vertrouwde niemand meer”
    PREMIUM
    NINA

    Zangeres Angèle (26) praat openlijk over haar plotse roem: “Ik durfde niet meer buiten te komen. Ik was paranoïde en vertrouwde niemand meer”

    Angèle Van Laeken (26) verbaasde vriend en vijand met haar debuutalbum Brol in 2018, vulde al stadions alsof het niks was, veroverde de hitlijsten met Dua Lipa, is het gezicht van Chanel en de grote topfavoriete met zes (!) nominaties op de aankomende MIA’s. Het leven van de zangeres lijkt een sprookje, maar Angèle heeft er drie helse jaren opzitten. Want met de roem kwam ook al de bullshit die erbij hoort. In haar nieuwe album Nonante-Cinq schreef ze haar demonen van zich af. “Ik heb er geen problemen mee als mensen van mij weten dat ik een kwetsbare persoon ben, dat ik zwaktes heb, dat ik fouten maak, dat ik narcistisch kan zijn of met mijn neus in de lucht kan lopen.”