Heb je bouw- of verbouwplannen? Doe zoveel mogelijk zelf  en vooral: leer gelukkig zijn met een pintje op je werf in plaats van een cava in Barcelona.
Volledig scherm
PREMIUM
Heb je bouw- of verbouwplannen? Doe zoveel mogelijk zelf en vooral: leer gelukkig zijn met een pintje op je werf in plaats van een cava in Barcelona. © Getty Images

Verbouwen onbetaalbaar? Met deze tips van lezers hou je je budget onder controle: “Isoleer je dak voor je een nieuwe keuken koopt”

Prijzen voor materialen én werkuren stijgen, wie zijn huis wil verbouwen, staat voor een dilemma. Begin je er nu aan of stel je de werken uit en hoe hou je je budget binnen de perken. Onze lezers delen hun beste tips en pakken ervaring: van bouwmaterialen recycleren tot gecertificeerde aannemers vinden om je premies te garanderen. Doe je voordeel met de kennis van onze verbouwende lezers.

1 reactie

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Mensen behandelen als exotische planten in serres, en laten leven in verhitte broeikassen = lekkere biotopen voor bloedzuigende insecten in huis (muggen, bedwantsen). Een huis is als een huid: het moet àdemen, net zoals de bewoners ervan. Wat is waanzin? Peperdure isolatie (verstikkend huis), gecombineerd met dito airco en dito ventilatie. Waar is de energiebesparing??