Amber Heard pinkt een traan weg.
Volledig scherm
Amber Heard pinkt een traan weg. © ANP

Amber Heard beloofde geld van scheiding te doneren aan goede doel: “Maar Elon Musk betaalde de helft”

CelebritiesElon Musk betaalde maar liefst de helft van Ambers donatie aan het goede doel ACLU, dat zich inzet tegen geweld tegen vrouwen. Dat terwijl Heard had beloofd om de helft van het schikkingsgeld na haar scheiding met Johnny weg te geven. In totaal doneerde ze er nog geen derde van. 

13 reacties

  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    "Ik wist het"! Ik had zo een voorgevoel. Iedereen moet haar geld geven. Ik wist het. Johnny betaalde een deel en Elon Musk het andere deel. Noch nooit gehoord zoiets. Ze heeft Elon geblackmaild om te komen getuigen in haar voordeel, maar wijs genoeg is het "nada"!
  • Robin Seeldrayers

    2 jaar geleden
    Als ze door de mand valt begint ze te huilen maar anders kan ze haar lach gedurende het hele proces niet inhouden.
  • Tobias Renders

    2 jaar geleden
    Amber kan enorm goed liegen. Ze slaagt en verwond Johnny. Niemand gelooft dat er huishoudelijk geweld kan plaatsvinden van een vrouw op een man.
  • Philip Van Hecke

    2 jaar geleden
    Bij het vorige proces leken de klappen vooral te vallen in het kamp Depp, en kwam Heard er als grote slachtoffer uit... Deze keer zullen zij en haar carrère er minder ongeschonden uitkomen.
  • St Hen

    2 jaar geleden
    Toont dat elon musk feitelijk goede gast is, maar na les te hebben geleerd ambertje snel uit voorzorg heeft gedumpt, opnieuw zeer intelligent zijn instinct gevolgd dat ze niet veel voor hem over had.