Vic Chambaere maakte zijn rentree. ©  Dick Demey

Genkse beloften blijven ongeslagen na gelijkspel op Standard

De U21 van KRC Genk en Standard hielden mekaar donderdag in Luik in evenwicht (1-1). Racing is al een poos kampioen, Standard heeft maandag thuis tegen Charleroi aan één punt voldoende om met Genk, Anderlecht en Club Brugge naar 1B te promoveren.

Marnik Geukens

De Genkse beloften kunnen maandag hun seizoen thuis tegen Club Brugge ongeslagen afsluiten. De voorlaatste wedstrijd op Standard eindigde op een 1-1-gelijkspel, dat resultaat stond al na vijf minuten op het bord. Claes opende op aangeven van Godts de score. De kampioenenploeg deed het zonder A-kernspelers, met uitzondering van doelman Chambaere die na langdurige afwezigheid door een rugblessure zijn rentree maakte.

Vrijdag viering

De kampioenploeg wordt vrijdagavond voor de wedstrijd tegen KV Mechelen gehuldigd. Om 20.25 uur mogen de Genkse talenten aan hun ereronde beginnen.

KRC GENK: Chambaere - Beerten (62’ Van Genechten), Didden, A. Et-Taibi, Rommens - Van de Perre, Smekens (77’ Michiels) - Cuypers (62’ Arabaci), Claes (85’ De Grand), Godts (77’ Martens) - Cutillas.

Doelpunten: 2’ Claes 0-1, 4’ Calut 1-1.

Aangeboden door onze partners