De immer omstreden Johan Derksen was donderdagavond een laatste keer op het Nederlandse tv-scherm te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De immer omstreden Johan Derksen was donderdagavond een laatste keer op het Nederlandse tv-scherm te zien. © SBS

PORTRET. Einde verhaal voor ‘Vandaag Inside’. Van analyserend voetbalprogramma naar provocerende praatbarak: “Voor al zijn sneren kreeg Johan Derksen 800.000 euro per seizoen”

“Een kat met negen levens”, noemt men in Nederland ‘Vandaag Inside’. Er volgt geen tiende, want de Nederlandse talkshow waarin Johan Derksen eerder deze week de ‘kaarsverkrachting’ opbiechtte, stopt direct en definitief. Zo meldde het Nederlandse tv-bedrijf Talpa daarnet. Portret van een analyserend voetbalprogramma dat uitgroeide tot Nederlands meest controversiële, maar tegelijk populairste praatbarak, waarvoor Derksen 800.000 euro per seizoen ving. 

38 reacties

  • Hugo Van Oosterhout

    2 jaar geleden
    Toch nog een 9e leven want volgens mij komt het gewoon weer terug…
  • guido Bervoets

    2 jaar geleden
    Uiteindelijk praten die gasten zichzelf toch aan de galg door hun arrogantie, zelfgenoegzaamheid, overmoed, macht, narcisme en het idee dat ze alles mogen.
  • Francois Sals

    2 jaar geleden
    Hij kreeg het goed verkocht op Tv , dat hij mensen schoffeerde ,het is aan aandachtstrekker ,opschepper en leugenaar ..MAAR hij kreeg het goed verkocht ,gekoppeld aan een riante vergoeding ...ja ,hij kon het en het lukte hem ..nu ging hij te ver ,hij beseft het niet en snapt het ook niet ...
  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Belaglijke overjaarse figuren moesten jaren geleden al van het scherm verdwenen zijn.
  • Stefan Paul

    2 jaar geleden
    €800000... om aan een praatprogramma deel te nemen...