Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Sammy Mahdi en Conner Rousseau voor hun Anderlecht-Club Brugge: “Keiharde sancties, alleen zo kunnen we hooliganisme aanpakken”

Jupiler Pro LeagueVoetbal is de belangrijkste bijzaak ter wereld. Dus kijkt ook de Wetstraat straks naar Anderlecht-Club Brugge. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voelt zich verwant met de ruige Noa Lang. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V), dweept met Zirkzee maar vindt hem te tam. “Het voetbal moet niet zagen dat er aan hun voordelen geraakt wordt.” 

4 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Bepaal de strafmaat op 1000 euro bij overtreding zoals men dit doet zoals bij te snel rijden bij wet bepaalt is. Dit dan ook onmiddellijk afrekenen bij vrijlating
  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    Hooligans moet onmiddellijk zwaar gestraft worden! Per direct 5000 euro boete en dit zonder pardon of advocaat! En daarbij 10 jaar stadionverbod met verplichte aanmelding bij de politiediensten zoniet nog eens 500 euro boete per inbreuk! Dat crapuul moet er uit en begin met de beelden van zondag geweest. Er is niks leuker om een pint te kunnen drinken met de tegenstander en discussiëren over de voetbal! Ik heb ook vrienden die voor Anderslecht, Antwerp, Gent en die groene zijn en das leuk!
  • Hugo Verlot

    2 jaar geleden
    Hoog tijd om kosten voor door de clubs te laten betalen. Kost de gemeenschap enorm veel geld.
  • Paul Boutsen

    2 jaar geleden
    Voetbal hooliganisme moet aangepakt worden en zeker niet op de manier waarom straat vandalisme aangepakt wordt. Het verschil zit hem in het kiespubliek van beide heren.