©  Lauderdale County Sheriff’s Office

Moordverdachte en hulpsheriff verdwenen op weg naar rechtbank

De politie van de Amerikaanse staat Alabama heeft een klopjacht ingezet op de ontsnapte moordverdachte Casey Cole White en lokale hulpsheriff Vicki White. Het is nog niet duidelijk of de twee onder één hoedje spelen of niet.

Bron: De Telegraaf, New York Post

De twee verdwenen vrijdagochtend plots tijdens een transport naar de rechtbank. Elk spoor van hen ontbreekt. Hoewel de verdachte en de politiebeambte dezelfde achternaam hebben, zijn ze geen familie van elkaar, zo zegt de lokale politie van Lauderdale County.

De twee werden volgens de New York Post vrijdagochtend voor het laatst gezien toen ze van het huis van bewaring vertrokken met bestemming rechtbank. De wagen die werd gebruikt is enige tijd later teruggevonden op de parkeerplaats bij een nabij gelegen winkelcentrum. Op camerabeelden wordt nu intensief gezocht naar een spoor van de twee.

De moordverdachte en de hulpsheriff werden voor het laatst gezien om half negen ’s morgens maar pas zeven uur later werd de verdwijning opgemerkt. Of de hulpsheriff overmeesterd werd of dat zij de moordverdachte heeft geholpen, is niet bekend. Casey White moet terechtstaan voor een moord uit 2015. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben gedood in haar eigen huis in Rogersville.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer