Angelina Jolie gespot in Oekraïense stad Lviv

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie is gespot in Oekraïne, waar ze een bezoek bracht aan de stad Lviv. In een video die verspreid werd via Facebook is de actrice lachend en wuivend naar fans te zien terwijl ze een koffie bestelt.

  1. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.
  2. “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefilterd over het moederschap
    PREMIUM
    BV

    “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefil­terd over het moeder­schap

    Haar humoristische blik op de moeders van nu versus vorige generaties kennen we al, dankzij haar video’s op TikTok en Instagram. Maar nu deelt Lorentia Veppi (31) in haar boek ‘Ongefilterd moederschap’ haar eigen verhaal als mama van Cloè (2). Wij spreken de Genkse internetsensatie over haar schrijfdebuut, de verpletterende verantwoordelijkheid als ouder en jeugdtrauma’s. “Ik zei tegen mijn vriend Paolo: ‘Kijk, mijn preut is nu mooier dan ervoor!’”