Bill Murray.
Volledig scherm
Bill Murray. © AFP

Bill Murray geeft toe dat hij zich ongepast gedroeg op de set van z’n nieuwste film: “Ik dacht dat het grappig was”

Celebrities‘Ghostbusters’-acteur Bill Murray (71) heeft toegegeven dat zijn gedrag op de set van ‘Being Mortal’ tot klachten heeft geleid en uiteindelijk tot de stopzetting van de opnames. “Ik deed iets waarvan ik dacht dat het grappig was, maar zo werd dat niet opgevat”, zei hij in een interview met CNBC.

9 reacties

  • Maarten Cambré

    2 jaar geleden
    Kruidjes-roer-me-niet. Triestig dat hij zich daar zelfs voor excuseert. Op die manier lijkt het wel alsof ze écht reden hadden om hem aan te klagen voor zo'n onschuldige futiliteiten. Ik ben blij dat ik mijn jeugd al achter de rug heb, en dat die nog vrij normaal mocht zijn. Je zal nu maar een jonge man zijn. Op de duur durf je niemand meer aankijken, aanspreken of aanraken zonder eerst via een advocaat een ondertekende schriftelijke akkoordverklaring aan te vragen.
  • Rody Franks

    2 jaar geleden
    De meToo slinger is zo ver doorgeslagen dat er een voordeel bijgekomen is: de bevolkingsexplosie zal nu vanzelf wel voldoende afgeremd worden.
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    Niet alleen Tik Tok wat niet aan mij besteed is, op Instagram krijg ik nu "reels" te zien waarom vrouwen schaars gekleed uitdagend staan te dansen, huppelen enz. Het wordt een énge enge wereld... vrouwen hebben graag aandacht maar let hard op hoe je die aandacht geeft. In professionele context is de raad: geef géén aandacht buiten de strikt noodzakelijke. In begin jaren 200° werkte ik voor Amerikaanse firma waar ineens wereldvreemde gedragsregels op papier kwamen. Vandaag is dat realiteit.
  • Bart De Groote

    2 jaar geleden
    Een arm om de schouder slaan en eens aan een paardenstaart trekken wordt ook al aanzien als "ongewenste aanraking"? Mensenlief, waar gaat dat eindigen? En dan maar bleiten dat ze geen aandacht meer krijgen van de mannen? We, die durven gewoon niet meer, want t'is altijd een ei of een jong. Zelf gezocht!
  • Thomas Bruyninckx

    2 jaar geleden
    Ze kunnen nergens meer tegen maar ondertussen puilt tik tok uit van schaats geklede vrouwen die aandacht vragen… Triestig.