Wouter De Vriendt (Groen)
Volledig scherm
Wouter De Vriendt (Groen) © BELGA

Wouter De Vriendt is geen kandidaat om Almaci op te volgen als Groen-voorzitter, ook Bogdan Vanden Berghe haakt af

Kamerfractieleider Wouter De Vriendt is geen kandidaat om Meyrem Almaci op te volgen als voorzitter van Groen. Hij heeft een kandidatuur overwogen, maar wil zich de komende tijd focussen op zijn werk als fractieleider. Dat bevestigt De Vriendt aan onze redactie. Later op de dag meldde ook politiek directeur bij Groen Bogdan Vanden Berghe dat hij zich geen kandidaat stelt.

64 reacties

  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    Wie gaat er zich nog willen verbranden aan het vernietigend vuur dat Almaci aangestoken heeft ? Het kalf Groen volgt de weg op van de andere trado-partijen.
  • maria lucia vandenborre

    2 jaar geleden
    Almaci heeft het schip naar de afgrond gebracht, Calvo kan het de genadeslag geven. Geen van beiden is,was een goede leider voor deze partij. Op alles en iedereen wisten ze iets, wisten zij het beter !
  • Jean West

    2 jaar geleden
    guido Bervoets België en zelfs Europa zal nooit zelfredzaam zijn op gebied van energie. Groen wil zelfs meer afhangen van het buitenland door gascentrales te bouwen. Waar is hier de logica van?
  • Gaston Miar

    2 jaar geleden
    Beste oplossing is partij ontbinden!
  • willem merken

    2 jaar geleden
    Voor groen mag geen gas, olie en steenkool meer gebruikt worden voor huisverwarming alleen nog elektriciteit en hoe word die geproduceerd met gas, olie of steenkool. Wat blijft er over? Kernenergie maar die moeten ook dicht.