Marthe (25) van K3 in alle geheim getrouwd met Baba Yega-choreograaf

K3-zangeres Marthe De Pillecyn (25) is zaterdag getrouwd met choreograaf Sinerjey Meyfroodt (35). Dat meldt Het Laatste Nieuws. De twee zijn al een koppel sinds 2019, en kozen voor een bescheiden feest in het Waalse Bertrix. Studio 100 bevestigt noch ontkent het nieuws.

Volgens Het Laatste Nieuws waren er bijna vijftig gasten aanwezig op het trouwfeest. Discretie was erg belangrijk, want alle aanwezigen moesten hun smartphone afgeven bij het binnenkomen.

Dat Marthe en Sinerjey een koppel waren, was geen geheim. De twee hadden elkaar leren kennen bij Studio 100. Dat ze gingen trouwen, hadden ze geheim weten te houden voor de buitenwereld. Dat het de goede richting uitging, daar hintte Marthe wel al eens op in een interview met Dag Allemaal.

“We zijn enorm naar elkaar toe gegroeid tijdens de coronacrisis”, zei de Kontichse toen. “Omdat we altijd met zijn tweetjes waren, zijn we veel sneller als koppel gegroeid dan in normale tijden het geval zou zijn.”

LEES OOK. Dansgroep Baba Yega geeft zich bloot in nieuwe videoclip en krijgt een stem

Sinerjey Meyfroodt zette in 2012 zijn eerste (dans)stappen op televisie tijdens zijn deelname aan So You Think You Can Dance. In 2016 was hij lid van Baba Yega toen de Vlaamse dansgroep in Belgium’s Got Talent de hoofdprijs wegkaapte. Vandaag is hij er nog steeds actief als choreograaf. “Sinerjey bedenkt nog steeds onze dansjes. Hij is onze mentor. Zelf blijft hij nog steeds mysterieus doen over Baba Yega en over wie er allemaal mee aan de wieg lag. Dat mysterieuze zal er altijd in blijven zitten”, klonk het eerder in een interview met de dansgroep.

Sinerjey tijdens zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2012. ©  archiefbeeld RTL

LEES OOK. Hanne van K3 stiekem getrouwd: “Allermooiste moment van 2020”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER