Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Getty Images

Mobile Vikings start met abonnementen vast internet: hogere snelheden dan bij moederbedrijf Proximus

telecomMobile Vikings lanceert binnenkort naast zijn abonnementen voor mobiel bellen en surfen ook abonnementen voor vast internet thuis. Dat heeft de telecomoperator, sinds kort eigendom van Proximus, aangekondigd.

4 reacties

  • Yvan Lissens

    2 jaar geleden
    Michel Jacobs. Als ik de snelheid meet van Telenet dan klopt dit wel met de beloofde snelheid. Men mag niet meten via WiFi, maar wel met een kabel. Er mag ook geen eigen router tussen zitten, want die vertraagt soms ook de snelheid.
  • Michel Jacobs

    2 jaar geleden
    Is er één provider in België die zelfs maar in de buurt komt van de beloofde snelheid? Ze zouden allemaal voor plat bedrog veroordeeld moeten worden, maar zoals steeds in dit land zijn overheid en autoriteiten de grote afwezige. Tegen Jan met de pet, daar kunnen ze wél een groot bakkes tegen opzetten.
  • rita van de velde

    2 jaar geleden
    Ik ben nu bij mv voor telefoon en bij Telenet voor enkel vast internet. Ik overweeg om te veranderen voor vast internet. Ik heb nu een onbeperkt abo van 300mbt voor 55 eur per maand. Snelheid mv zou *3 zijn. Voor ongeveer dezelfde prijs. Is een heel aantrekkelijk aanbod. En in de laatste 3 jaar is mijn mv factuur nog nooit oogeslagen. Ik betaal nog steeds maar 10 eur per maand. En telenet doet niets anders dan steeds op te slaan.
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Als dat met een vaste kabel is en niet met wifi zoals de prul van Orange. Graag.